Vers fruit van eigen bodem

Contacteer ons

De voordelen van gezonde sapjes

Smoothies en gezonde sappen zijn vandaag niet meer weg te denken voor iedereen die bewust en gezond wilt eten. Een snelle mix van fruit en groenten in de vorm van een smoothie of sap zorgt ervoor dat u gemakkelijk uw dagelijkse hoeveelheid groenten en fruit binnen krijgt. Bovendien bieden deze dranken heel wat voordelen.

Gezonde sappen = een bron van vitaminen en mineralen

Waar uw lichaam bij een smoothie nog tijd nodig heeft om eerst alle vezels van de kapot geslagen stukken groenten en fruit te verteren, worden de vitaminen bij een sap meteen door het lichaam opgenomen. Dit komt omdat een sap enkel en alleen bestaat uit het beste van wat groenten en fruit te bieden heeft: vitaminen en mineralen in hun meest pure vorm, zonder vruchtvlees of vezels, die in een rechtstreekse baan door het lichaam worden opgenomen en die de algehele weerstand van het lichaam bevorderen.

Ontdek onze zelf geperste sappen

Bij Fruitbedrijf Vermeir produceren we onze eigen zelf geperste sappen. Hierbij hebt u de keuze uit appelsap, supergezond bietensap, appel/peer sap en appel/kriek sap. Deze worden verkocht in handige 5 liter boxen met tap en zijn maanden houdbaar (indien niet geopend). Bovendien kunnen wij voor bedrijven, scholen en verenigingen fruitpaketten op maat maken voor allerhande doeleinden (bv. tombola's voor een eetfestijn of fruit in de kantine van de werknemers). Lees meer over onze werking en de voordelen van onze gezonde sapjes in Opwijk en bestel vandaag nog via de contactpagina.

Back to Top